Nieuwe Uitdaging bij… HVG Law en Rutgers & Posch

Deze week is vooral HVG Law actief op de juridische transfermarkt. Zo doet een voormalig legal counsel van de KNVB bij HVG Law haar herintrede in de advocatuur, en benoemt het kantoor een (associate) partner en partner. Verder heeft Rutgers & Posch eveneens een oude bekende tot partner benoemd.

Gijs van de Wouw (foto boven) en George Driessen (foto links) worden per 1 juli benoemd tot achtereenvolgens partner finance law en (associate) partner dispute resolution & prevention bij HVG Law. Van de Wouw begon meer dan vijftien jaar geleden als advocaat-stagiair bij HVG Law, meer specifiek binnen de finance law-praktijk in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in financieringen en cash management-oplossingen, en heeft daarnaast ervaring opgedaan op het gebied van blockchains en smart contracts. Driessen werkt circa negen jaar bij HVG Law en komt, als (associate) partner van de geschilbeslechtingspraktijk, terecht in een team dat zich voornamelijk bezig met het adviseren en procederen over commerciële en ondernemingsrechtelijke kwesties. Daarbij ligt de focus op de begeleiding van cliënten in post-M&A-geschillen en corporate governance-kwesties.

Naast de benoemingen van Van de Wouw en Driessen trekt HVG Law ook een nieuwe advocate aan. Eva Moison is per 15 juni gestart binnen de geschilbeslechtingspraktijk van HVG Law in Rotterdam. Ze keert terug naar de advocatuur na bijna twee jaar als legal Counsel bij de KNVB. Voor haar tijd bij de KNVB was Moison viereneenhalf jaar werkzaam binnen de litigation- & arbitrationgroep van Houthoff.

Rik Analbers wordt per 1 juli benoemd tot partner bij Rutgers & Posch. Analbers komt over van AKD, maar werkte tussen 2013 en 2019 al als advocaat bij het kantoor. Zijn expertise is corporate en financial litigation; specialisaties die, volgens Rutgers & Posch, passen bij de huidige strategie van het kantoor, die gericht is op het ondernemingsrecht.

Bron